10 Μαρ 2011

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ!

Ακόμη και οι ειδήσεις χρωματίζονται
Σε όλη την Ελλάδα έχει πέσει ένα βαρύ πένθος. Το ηθικό του ελληνικού λαού έχει ισοπεδωθεί και -το χειρότερο- ένας πανικός έχει καλύψει όλη τη χώρα. Κανείς δεν λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα… Και οι Έλληνες αποφεύγουν να ξοδέψουν χρήματα και τις οικονομίες τους τις κρατούν για τις άσχημες μέρες.


Η τρομοκρατία είναι ένα δίκοπο μαχαίρι και ο καθένας το χρησιμοποιεί για λογαριασμό του. Απ’ όπου και να το δούμε το θέμα, καταλήγουμε πάντα στο ίδιο συμπέρασμα: «Το πολιτικό κόστος» ρυθμίζει απολύτως τη στάση των κομμάτων, είτε μικρά είναι αυτά είτε μεγάλα.


Ζούμε έναν πολύπλευρο εμφύλιο πόλεμο, χωρίς έλεος. Δεν μπορείς να έχεις αξιόπιστες πληροφορίες στις ειδήσεις οι οποίες χρωματίζονται. Εάν μπορούσαν τα κόμματα θα εξέδιδαν και το μετεωρολογικό δελτίο με κομματικά κριτήρια. Δεν μπορούμε να μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες για καταχρήσεις, για κακή διοίκηση για μίζες… ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ, δεν θα βρούμε άκρη ποτέ.


ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!


Πώς ανέχεστε να μην μπορείτε να κυκλοφορείτε στους δρόμους πια και να σας πετάνε γιαούρτια!


Πώς ανέχεστε να σας θεωρούν όλους διεφθαρμένους!


Οι αρχηγοί, οι βουλευτές πρέπει να δώσουν το παράδειγμα στον λαό. Συγκεντρωθείτε στη Βουλή και ξεχάστε τις διαφορές σας. Μην ανταλλάσετε πια ύβρεις μεταξύ σας, τι νόημα έχει; Ο λαός περιμένει.


Διώξτε από τα κόμματα όλους εκείνους που σας εκθέτουν. Συγκεντρωθείτε και φτιάξτε μια οικουμενική κυβέρνηση με ό,τι καλύτερο υπάρχει στη Βουλή. Απαλλαχτείτε απ’ τα βαρίδια.


Χρησιμοποιείστε αξιόλογους εξωκοινοβουλευτικούς, ικανούς, σαν στρατό σωτηρίας. Η Ελλάδα τις δύσκολες ώρες έφτιαχνε ήρωες. Αρπάξτε την ευκαιρία. Τα ΜΜΕ να σταματήσουν τα μοιρολόγια, σε λίγο όλοι οι Έλληνες δεν θα ακούν ειδήσεις και θα προτιμούν τις συνταγές μαγειρικής. Οι τεχνητές αντιπαραθέσεις κούρασαν τον ελληνικό λαό.


ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ!

Του ζωγράφου Δημήτρη Μυταρά από την aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου